Care Inn

Doe mee aan het Groot Dictee!


Tot en met 11 april staat in de Bibliotheek de expositie ‘Letters voor het leven’ waarmee aandacht wordt gevraagd voor het belang van lezen. Via een audiotour wordt je rondgeleid door de expositie en kun je deelnemen aan opdrachten (ook leuk voor kinderen!) in de Bibliotheek.

Schrijf mee met het Groot Dictee

Naast deze audiotour worden er ook nog een aantal nevenactiviteiten georganiseerd gericht op lezen en taal. Eén daarvan is het Groot dictee van Oisterwijk. Het dictee wordt voorgelezen door wethouder Dion Dankers en nagekeken door docent Nederlands bij 2College Durendael, Anke van Herk. Word jij degene met de minste fouten? Dan ga jij er vandoor met de titel ‘Winnaar Groot Dictee van Oisterwijk 2024’ en natuurlijk de eeuwige roem!

Datum: 2 april
Tijd: 19.00-20.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Oisterwijk
Gratis inloop