Care Inn

25 en 26 maart: Aanmelden op Durendael


Ga jij volgend jaar naar Durendael? Houd dan 25 of 26 maart vrij in je agenda om je aan te melden op onze school. Reserveer een tijdslot via de website.

Kom 25 of 26 maart naar Durendael voor je aanmelding.

We kunnen ons voorstellen dat je voor zo’n belangrijk moment niet achteraan in de rij wilt staan. Daarom werken we met tijdsloten. Zo hebben we alle tijd om jouw aanmelding goed te verwerken en kun jij in schooljaar 2024-2025 probleemloos van start!

Vooraanmelding geopend
Vanaf 18 maart kun je via de website een tijdslot reserveren. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een link naar het online vooraanmeldingsformulier. Dit kun je thuis alvast invullen. We ontvangen je dan graag samen met je ouders/verzorgers op 25 of 26 maart. Graag tot ziens op Durendael!

Klik hier voor meer informatie en aanmelding