ondernemers

Ook Gmail gebruikers kunnen nu de nieuwsbrief van Oisterwijk Nieuws ontvangen


Niet alleen april, ook Gmail doet wat hij wil!

Gmail gebruikers kunnen nu ook gebruik maken van onze dagelijkse nieuwsbrief-service

Afgelopen jaren hebben we veelvuldig ervaren dat deze mailprovider zonder aankondiging mailtjes weggooit, onbereikbaar is voor hulp geen in haar systemen of bijvoorbeeld een klachtmelding mogelijkheid geeft dot op te lossen. Sommige mailtjes werden wel verzonden, maar in zowel de inbox als spambox van de ontvanger waren ze onvindbaar.

Dat was vooral vervelend voor de liefhebbers van onze dagelijkse nieuwsbrief. Na meerdere pogingen, geduld en veelvuldig overleg met deskundigen is er eindelijk een oplossing gekomen (voorlopig in ieder geval, we houden ons hart vast). Met heel veel dank aan de techneuten die dat voor ons hebben uitgevonden, bleken er speciale codes te bestaan die Рonzichtbaar opgenomen in onze website  Рwonderen verrichten.

Lange tijd hebben we moeten vermelden dat Gmail niet goed werkt, maar na een testperiode kunnen we melden, dat ook Gmail gebruikers nu gebruik kunnen maken van onze mailservice.

Aanmelden dagelijks actuele nieuwsbrief