ondernemers

Nemelaer Haaren verliest ongelukkig bij SV Venray


Nemelaer weet zich 2 keer terug te knokken na een achterstand, krijgt een dot van een kans om op voorsprong te komen maar kan het geluk niet afdwingen en verliest onnodig.

Nemelaer Haaren bij SV Venray.

In het begin tasten de teams elkaar af en creƫert Nemelaer de beste kansen om de score te openen. Al snel is het duidelijk dat het een energieke wedstrijd wordt op een zwaar en moeilijk te bespelen veld. Uiteindelijk drukt de topscorer van SV Venray zijn stempel. Niek Verstegen kapt zich tussen 2 verdedigers knap vrij in het strafschopgebied en scoort beheerst. 1-0(24). Kort voor de pauze komt Nemelaer verdiend op gelijke hoogte. Een voorzet van Bram Bergmans wordt door Joeri Vugts klaar gelegd voor Giel van de Ven die vrij voor de doelman binnen schiet. 1-1(41).
Na de pauze blijven beide teams aardig aan elkaar gewaagd. SV Venray komt wederom op voorsprong. Bij een hoekschop kan Joeri de bal niet wegwerken omdat hij onderuit wordt getrokken. Jesse Peeters profiteert door bij de eerste paal binnen te tikken. 2-1 (62). Nemelaer trekt meteen de stand weer gelijk. Een voorzet van Jasper van Venrooij valt bij de 2e paal voor de voeten van Joeri die daar wel raad mee weet. Hij scoort beheerst. 2-2 (63). Uit een vrije trap krijgt Matthijs de Waal de bal tegen de arm. De strafschop wordt zeer vakkundig gestopt door Luca van Overveld. Beide teams blijven op zoek naar de overwinning. Luuk Vermeer kopt een voorzet op de lat en Joeri kopt de rebound vanaf 2 mtr ook op de dwarsligger. Het zit niet echt mee. Uit een diepe bal breekt een aanvaller in een buitenspel situatie uit. Hij passeert Luca en zet vanaf de achterlijn voor. Helaas wordt zijn inzet door een Nemelaer verdediger over de doellijn gewerkt. 3-2(70). Nemelaer moet de laatste fase met 10 verder als Jasper een tegenstander onreglementair onderuit haalt. Ondanks het ondertal wordt energiek gezocht naar de aansluitingstreffer. De 17 jarige Keane van Lieshout maakt zijn debuut. In de laatste minuut krijgt Nemelaer de definitieve deksel op de neus. Uit wederom een buitenspelsituatie is het nu Verstegen die profiteert en de eindstand op het scorebord zet. 4-2(95).

Nemelaer heeft gestreden voor wat het waard is en is niet in staat geweest het geluk af te dwingen. Zondag staat om 14.30 uur de confrontatie bij Nemelaer tegen naaste concurrent Kruisland op het programma.