ondernemers

Ladies Circle haalt ruim 15.000 euro op voor Sterk Huis


Een paar weken geleden, op 27 januari, organiseerde Ladies’ Circle Het Brabantse Hart een Dance4Good-feest.

Ladies’ Circle Het Brabantse Hart

De aanleiding voor het feest was de fusie tussen Ladies´ Circle Tilburg en Ladies´ Circle Oisterwijk. De enthousiaste en betrokken jonge vrouwen van beide clubs gaan voortaan verder onder de naam Ladies´ Circle Het Brabantse Hart. Samen gaan zij zich inzetten voor lokale goede doelen. En omdat alle vrouwen wel houden van een gezellige borrel of een goed feest, was het eerste wapenfeit een sparkling disco bij Arbie’s beachhouse in Berkel-Enschot.

Er waren glitteroutfits genoeg die konden schitteren op de dansvloer. En met de hulp van DJ Jaap was het dan ook een spetterend feest waar Ladies´ Circle Het Brabantse Hart trots op terug kijkt. Maar het meest trots zijn zij op de opbrengst die is opgehaald voor Sterk Huis, €15.423,87 voor de Tilburgse hulpverleningsorganisatie die mensen in een lastige thuissituatie helpt. Met de opbrengsten van het feest gaat Sterk Huis een kookatelier oprichten. In dit kookatelier kunnen mensen werkervaring opdoen in de keuken en door actief bezig te zijn hun maatschappelijke positie versterken. De volgende actie voor Sterk Huis staat alweer klaar, voor de Pasen worden er paaseitjes verkocht.