ondernemers

Gemeente Oisterwijk: Het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen komt er weer aan


​Op zaterdag 24 februari krijg je het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen. Hierop vind je bijvoorbeeld de WOZ-waarde, de onroerende-zaakbelastingen (OZB), de afvalstoffenheffing en de rioolheffingen.

Heb je aangegeven dat je post (alleen) digitaal wil ontvangen? Dan krijg je de aanslag in je digitale berichtenbox van mijnoverheid.nl. Hier kun je met DigiD in.

Automatisch afschrijven

Op het aanslagbiljet staat hoeveel belasting je moet betalen. Wist je dat je de gemeente kunt machtigen om de gemeentelijke belastingen automatisch af te schrijven? Handig, dan hoef je er zelf niet aan te denken om het geld over te maken en ben je altijd op tijd met betalen. We schrijven de gemeentelijke belastingen in maximaal 10 keer af. Regel het online via www.oisterwijk.nl/belastingen. Je kunt je machtiging altijd weer intrekken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de gemeentelijke belastingen op www.oisterwijk.nl/belastingen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via mail: belastingen@oisterwijk.nl of bel naar (013) 529 13 11.

Bron: Gemeente Oisterwijk ​

Meer politiek- en gemeentenieuws

Bovenstaande bericht is door de gemeente geplaatst op hun website. Oisterwijk Nieuws verspreid deze berichten automatisch, om u op de hoogte te houden van gemeentelijke persberichten.

Meer politiek- en gemeentenieuws leest u in het thema Gemeente (klik!)