Care Inn

Drie gewonden door ongeval op A58 bij Moergestel


Hulpdiensten hebben moeite de slachtoffers uit de zwaar beschadigde auto te krijgen (Foto: Toby de Kort).

Afgelopen nacht omstreeks 02:15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de A58 bij Moergestel.

Beide auto’s komende vanuit Eindhoven botsten op elkaar. Het betrof een kop staart aanrijding. De weg lag bezaaid met brokstukken. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse; een traumahelikopter lande op de snelweg.

In een van de auto’s zaten drie personen die net van vliegveld Düsseldorf afkwamen; de reiskoffers achter in de auto waren geplet. Deze drie personen raakten gewond en zaten bekneld. De brandweer heeft twee deuren van de auto geknipt om de slachtoffers te bereiken. Alle drie de personen zijn met diverse ambulances naar het ziekenhuis vervoerd, waaronder een met spoed. De snelweg werd afgesloten voor politie onderzoek. De schade aan de voertuigen is groot.