Care Inn

Carnaval op de scholen (Update)


Op alle scholen in onze gemeente werd vrijdag carnaval gevierd. Van enkele daarvan hier een impressie, met video en foto.

In Haaren was op school onder andere de sleuteloverdracht, van burgemeester Hans Janssen naar de Prins. Daarna – uiteraard – in polonaise ‘de hut verbouwen’:

Een onderscheiding voor juf Rietje, die dit jaar afscheid neemt.

In Oisterwijk trok vrijdagochtend een kleurrijke optocht (klik) door de wijk Pannenschuur en er kwamen veel mensen kijken. Kinderen van De Groene Parel, ’t Boemeltje en Humankind hadden zich mooi uitgedost. Vooraf werd carnaval gevierd op school en in het wijkcentrum. Hossen, knutselen, kleuren, een spelletje doen, er was voor elk wat wils. Prins Bram, prinses Liese, de jeugdraad en een dweilorkest kwamen op bezoek. Prinses Liese deelde een onderscheiding uit aan directrice Karin omdat dit haar eerste carnaval is op De Groene Parel, en voor juf Rietje die eind van dit schooljaar met pensioen.

In alle andere scholen in Oisterwijks Döllekesgat kwamen Prins, Prinses en hun gevolg ook op bezoek, daarvan zie je een leuke fotoserie hier (klik).

Ook op de Brede School in Moergestel werd carnaval uitbundig gevierd. Een filmpje onder, en een leuke fotoserie daarvan zie je hier (klik).

Fotoserie optocht Pannenschuur

Fotoserie Schoolcarnaval Moergestel

Fotoserie Scholenbezoek Oisterwijk