ondernemers

19 Trotse diplomazwemmers in Moergestel


Vorige week zaterdag was het weer vroeg dag voor de kleintjes die maanden lang zwemlessen volgden aan de Oisterwijkseweg in Moergestel.

Trots op de foto na behaalde resultaten.

Om kwart voor 8 moesten de diploma-kandidaten gereed staan in het zwembad de Roodloop in Hilvarenbeek, waar een gecommitteerde van het NRZ ( de bond) gereed stond om de diploma’s af te nemen. Zij was bijzonder tevreden en kon op het eind constateren dat alle kandidaten waren geslaagd.

Op de foto die na afloop werd gemaakt zie je hoe blij deze kinderen zijn met de behaalde diploma’s. Voor sommigen was dit het B-diploma, voor anderen het A-diploma en voor de rest op de foto het Mini A-diploma. Kinderen in deze groep moesten laten zien dat ze bijna alle zwemonderdelen onder de knie hebben om bij de volgende diploma ronde bijna zeker te kunnen slagen.

Bij deze groep was ook Sofia, een meisje uit de Oekraïne die sinds vorig jaar in de Nieuwenhof in Moergestel verblijft. Voor deze kinderen is er in juni 2023 een aparte zwemgroep gestart onder leiding van zwemjuf Yvonne. Sofia is nu de eerste uit deze groep die de volgende keer haar A-diploma zal gaan halen. Dat zal zijn op 23 maart 2024.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd.

Voor mini a:
Rosa, Mane, Pepijn, Pleun, Jeske, Sofia, Mees en Jesslyn

Voor A diploma:
Ruby, Dijn, Mason, Puck en Milan

Voor B diploma:
Mats, Lisa, Jan, Jesse, Tim en Joris