ondernemers

Zeven zussen festival in Bibliotheek Oisterwijk


Bruisend programma over de boekenreeks van Lucinda Riley.

Cultuur van Maia in Brazilië

De populaire 7 zussen boekenreeks van Lucinda Riley is bij de Bibliotheek Midden-Brabant bijna 8000x uitgeleend! Heb jij ze ook gelezen? En snak jij ook naar een vervolg? Dan heeft de Bibliotheek iets leuks voor je! De Bibliotheken Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek organiseren dit jaar namelijk een ‘Zeven zussen festival on tour’. De landen uit de boeken vormen het thema. Elke maand een ander boek en dus een ander land. In een festivalachtige sfeer verrassen we je met eten, drinken, muziek, workshops, proeverijen, informatie en inspiratie.

Maia in Brazilië
We trappen af in de Bibliotheek Oisterwijk met deel 1: Maia in Brazilië. Op deze Braziliaanse avond nemen we je mee op reis door Brazilië. Proef de Braziliaanse koffie en Braziliaanse hapjes. Leer wat over de Pleiaden. Klets over de boeken, laat je inspireren, maak (te) gekke selfie’s of schilder net als Maia een bijzonder tegeltje. Uiteraard ontbreekt de Braziliaanse muziek niet! Hier wil je bij zijn! We ontvangen je graag op deze bruisende avond.

30 januari
19.30-21.30 uur
Entree: 5 euro
De Bibliotheek Oisterwijk
Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl