ondernemers

Wie verzint het nieuwe motto voor carnaval in Moergestel?


Over een paar weken ‘zette we alles op zunne kop’ in Moergestels Pierewaaiersrijk. met dat motto moet het dit jaar in ieder geval goed komen.

‘Maar wordt het motto van 2025 ook zo pakkend?’ Dat is de vraag die ze zichzelf in Moergestel alvast stellen, want als de club tijdens het komende carnaval het nieuwe motto voor 2025 bekend wil maken, hebben ze jouw input nodig! Heb jij een leuke suggestie? Stuur deze dan voor 3 februari in (klik).

Je mag maximaal 3 motto’s per persoon indienen. En dat kan tot uiterlijk zaterdag 3 februari 11.11 uur. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Uit deze ingeleverde motto’s kiezen de Prinsen de top 3 van potentiële carnavalsmotto’s. Tijdens Carnaval hebt u als carnavalsliefhebber de kans om uit deze top 3 het nieuwe motto te kiezen. De 3 motto’s worden vervolgens van carnavalszaterdag 11.11 uur tot maandag 11.11 uur verkiesbaar gesteld.