ondernemers

Prinsenbal bij 55 jarig De Zotte Mulders


Zaterdag 6 januari om 20.00 uur barst het feest los bij De Zotte Mulders in Oisterwijk.

Prins Dorus was in 2023 prins van De Zotte Mulders.

In Wijkcentrum Waterhoef vieren de carnavallers van het eerste uur met al hun leden, aanhang en eenieder die er zin in heeft hun Prinsenbal. Dit jaar maken zij al 55 jaar deel uit van het carnavalsfeest in Oisterwijks Döllekesgat. Tijdens het prinsenbal wordt bekend gemaakt wie dit jaar de jubileumprins wordt.

1969

De vereniging stamt uit 1969. In een oprichtingsvergadering gehouden op 8 april van dat jaar werd in Cafè ’t Molentje te Oisterwijk Carnavalsvereniging De Zotte Mulders opgericht door destijds 35 personen. Voorzitter werd Dhr. Rien Hamers, die vanaf 1971 ook de Prins zou worden. Het begon echter met kindercarnaval, de eerste jeugdprins van De Zotte Mulders was in 1970 Sjefke van Riel. De naam De Zotte Mulders werd gekozen omdat de Residentie Cafè ’t Molentje werd.

Wij wensen de Zotte Mulders veel plezier in dit bijzondere jubileumjaar van 5×11!

 Klik en lees meer over carnaval in onze dorpen!