ondernemers

Pretkudde de Krieltjes viert 3×11 in Oisterwijks Döllekesgat


De Krieltjes; na De Piepertjes werden ze 33 jaar geleden opgericht als lid van ‘de aardappelfamilie’. Om dit mooie jubileum te vieren, organiseren ze zondag met carnaval een happening in het centrum van Oisterwijk.

De Krieltjes (Foto: Annita Schepens)

33 jaar de Krieltjes, dat moet uiteraard gevierd worden. Zondagmorgen 11 februari om 11.00 uur gaat het dweilorkest samen met ieder die dat wil 1 uur en 11 minuten hossen, springen, een drankje doen, zeveren, lallen, en ‘de kroeg op z’n kant trekken’. Die kroeg, de locatie van dit gebeuren is La Belle aan De Lind in Oisterwijk. Ieder is van harte welkom om De Krieltjes te komen feliciteren.

Wij feliciteren De Krieltjes alvast en wensen allen veel plezier met de viering van hun jubileum!

Klik en lees meer over carnaval in onze dorpen!