ondernemers

Politie roept getuigen op van mishandeling in Oisterwijk


Op maandag 1 januari 2024 om 14.30 uur raakte op de Burgemeester Verwielstraat nabij de Lind een voetgangster, die daar liep met haar dochter en kleinkinderen, gewond omdat er vanuit een rijdende auto vuurwerk naar haar gegooid werd. De politie heeft (helaas wazige) beelden van de auto. Wie heeft dit gezien, wie weet wat voor auto het is en wie weet wie daar in reed op dat moment?

De verdachte zou in deze auto hebben gezeten (Bron: Politie)

Op maandag 1 januari 2024 omstreeks 14.30 uur werd vanuit een rijdende auto een stuk zwaar vuurwerk gegooid. Een vrouw die ter hoogte van de kledingwinkel Cartouce op de Burgemeester Verwielstraat liep raakte hierdoor gewond aan haar benen en is daarvoor behandeld in het ziekenhuis. Hiervan is aangifte gedaan bij de politie. De vrouw liep daar met haar dochter en klein kinderen. De auto reed op de hoek Burgemeester Verwielstraat met De Lind, midden in het centrum van Oisterwijk.

Het voertuig is een witte personenauto met 4 portieren. Wie kent deze auto of weet welk merk en bouwjaar het is?

Op de foto staan twee fietsers, die kunnen wel eens belangrijke getuigen zijn. Die wil de politie graag spreken.

Heeft u op een andere locatie die dag iets soortgelijks meegemaakt dan horen zij dat ook graag.

Heeft u dit voorval gezien neemt u dan contact op met de politie team Groene Beemden 0900-8844 of mail naar team-groene-beemden@politie.nl. Daarbij graag kenmerk 2024000804 noemen.