ondernemers

Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Oisterwijk


Op 10 januari om 19.00 uur organiseert Gemeente Oisterwijk een Nieuwjaarsbijeenkomst bij het Europees Keramisch Werkcentrum, op de KVL in Oisterwijk.

Het EKWC op de KVL in Oisterwijk (Foto: Wilma Stovers).

Iedereen is welkom! Alle inwoners, ondernemers en partners van de gemeente Oisterwijk zijn van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 10 januari 2024 tussen 19.00 en 21.00 uur. Dit jaar bij het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC) op het KVL terrein. De nieuwjaarsbijeenkomst is hét moment om samen onder het genot van een drankje en een hapje te proosten op het nieuwe jaar. En ben je nog nooit bij het EKWC geweest, dan is dat een extra reden om even langs te komen op de Almystraat 10 in Oisterwijk. Schrijf de datum in je agenda, aanmelden is niet nodig.

Het gemeentebestuur wenst je fijne feestdagen toe en een mooi 2024!