ondernemers

Nemelaer Haaren begint met valse start na de winterstop


Nemelaer kon geen vuist maken op bezoek in Malden. Te eenvoudig kwam de thuisploeg aan hun doelpunten en het doelpunt kort na de pauze was de nekslag.

Deze wedstrijd speelde Nemelaer in een ander kleurtje …

Al vroeg in de wedstrijd komt Juliana31 op voorsprong. Een bekeken voorzet van Mbila kan eenvoudig worden binnen getikt door de inkomende v Lith. 1-0(8). Nemelaer is wakker geschut, bijt van zich af en creëert ook een paar mogelijkheden. De thuisploeg is effectiever. Uit een schitterende crosspass van Meijers komt Mbila vrij voor Rick Pijnenburg. Door een knappe aanname wordt Rick direct gepasseerd. 2-0(24). Voor de pauze loopt de thuisploeg uit. Verdediger v Dijck scoort beheerst de 3-0.(31).

De intenties om de wedstrijd te keren wordt direct na de pauze de kop in gedrukt. Een lange bal wordt niet goed verwerkt en valt uiteindelijk voor de voeten van Oubaha die beheerst scoort. 4-0 (46).
Nemelaer blijft proberen de eer te redden. Na een goede assist van Giel vd Ven weet Joeri Vugts zich vrij te spelen en te scoren uit een moeilijke hoek. 4-1(54). Uiteindelijk is het van Lith die de eindscore bepaald. Hij profiteert als een knappe vrije trap van Meijers niet goed wordt beoordeeld. 5-1(72).

Zondag komt Halsteren op bezoek en zal uit een ander vaatje getapt moeten worden door de geel-groene SAMAN brigade.