ondernemers

Met trompetmos blies Leny het jaar uit


In december liep ‘onze’ Leny weer een mooie wandeling in de Oisterwijkse bossen. Voor de laatste keer laat zij ons meegenieten; vanaf nu gaat ze het wat rustiger aan doen.

Leny (midden) nam samen met Annita Schepens het initiatief voor de picknicktafel (Foto: Carien van de Pas).

Zover we in onze archieven konden terugvinden, is Leny minsten tien jaar (maar in ieder geval langer) actief geweest voor onze website. Haar activiteiten varieerden van het maken van foto’s bij evenementen zoals carnaval, het bezoek van Maxima en ook ministers, voetbal en paardensport, kunst bij het EKWC, senioren ontmoetingen, muziek van bijvoorbeeld de Parelmuzikanten en de jeugd van Asterius, en veel over de natuur, opgedaan tijdens wandelingen en fietstochten door ons mooie Oisterwijk. Maar ook was ze mede kartrekker voor leuke acties, zoals bijvoorbeeld het realiseren van een picknicktafel bij het 12,5-jarige jubileum.

In december hebben we Leny bedankt voor haar jarenlange inzet en dat doen we hierbij graag nogmaals, met een enorm mooie overzicht (klik hier) en een vet uitroepteken !

Vandaag de (hopen we voorlopig) laatste fotoserie van Leny met de omgeving van het Schaapsven en PierenbergĀ  (klik hier).

Trompetmos, het groeit in de Oisterwijkse bossen (Foto: Leny van Schijndel)