ondernemers

Wat zijn uw wensen voor de Pannenschuur in Oisterwijk?


20 en 21 december tussen 11.00 en 15.00 uur is er gratis koek en zopie in de Pannenschuur. Wijkbewoners kunnen dan hun wensen kenbaar maken voor de Pannenschuur.

Kom naar de partytent op het Pannenschuurplein.

Wijkcentrum De Pannenschuur en ContourdeTwern vertellen wat zij zoal doen in de wijk. Ook horen zij graag uw mening; de mening van de wijkbewoners. Tijdens een warm drankje en hapje gaat dat net wat gezelliger. U bent welkom op het Pannenschuurplein voor de supermarkt vanaf ongeveer 11.00 uur tot 15.00 uur in de partytent.

De supermarkt zorgt voor gratis snert en er is koffie, thee en chocolademelk. Dit ook om iedereen een warme kerstgroet te wensen en iets leuks te doen voor bewoners uit de wijk. Ze willen laten zien wat er te doen is in het wijkcentrum en horen graag leuke ideeën/initiatieven van bewoners.