ondernemers

Wandel mee voor Muziekids


Wat is er nu leuker dan op een zondagmorgen een mooie wandeling te maken en meteen een goed doel te steunen? Dat kan op zondag 28 januari vanaf 11.00 tot 12.00 uur vanaf  Boscafé De Rode Lelie in Oisterwijk.

Wandel mee voor een goed doel!

Die dag organiseert InnerWheel Tilburg Triborch een wandeling waarvan de opbrengst bestemd is voor Muziekids ETZ. Muziekids ETZ heeft een muziekstudio waar patiëntjes vele vormen van muziekbeleving wordt aangeboden onder begeleiding van een muziekids-studiobegeleider en muzikale vrijwilligers. Voor patiëntjes die hun bed niet uit kunnen wordt er muziek aan het bed gemaakt. Even pijn en verdriet vergeten.

InnerWheel Tilburg Triborch is een actieve serviceclub van ongeveer 22 leden uit de omgeving van Tilburg, Oisterwijk en Berkel-Enschot. Als serviceclub organiseren zij activiteiten om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke goede doelen. Muziekids ligt hen na aan het hart en zij zetten zich dan ook graag voor dit mooie doel in.

Tickets
De boswandeling van 5 of 10 kilometer is geschikt voor het hele gezin. Start- en eindpunt is Boscafé De Rode Lelie in Oisterwijk (Gemullehoekenweg 147). De starttijd is tussen 11.00-12.00 uur. De kosten zijn €12,50 per volwassene en kinderen lopen gratis mee. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Kaarten zijn te koop via www.natuurtheater.nl (klik) of via de QR-code.