ondernemers

Voorzitterswissel bij De Krekul


Marie-José Innemee volgt Piet Veraa op die ruim 10 jaar voorzitter is geweest van Stichting Creatief en Cultureel Centrum De Krekul aan de Nicolaas van Eschstraat 30 in Oisterwijk.

Marie-José Innemee volgt na ruim 10 jaar Piet Veraa op bij De Krekul.

Veraa gaf net voor de Coronaperiode aan dat hij de voorzittershamer wilde overdragen. Tijdens deze onrustige periode is in overeenstemming met het bestuur besloten om deze wisseling uit te stellen en pas te realiseren als er wat meer rust terug was gekomen.

Begin dit jaar hebben we deze vacature in de media geplaatst, maar dat leverde niet meteen wat op. Gelukkig hoefden we niet lang te hoeven zoeken. Marie-José Innemee, die reeds deel uitmaakte van het bestuur en tevens docent Beeldend Vormgeven voor kinderen is bij De Krekul, stelde zich kandidaat.

Over de vraag om voorzitter te worden, moest de zelfstandig Creatief Therapeut wel even nadenken. Na een goed gesprek met de voorzitter waren alle taken duidelijk in beeld. We hebben de afgelopen maanden de taken overgedragen en nu is dan het moment gekomen dat we afscheid nemen.

Veraa heeft zich als voorzitter o.a. ingezet voor de digitalisering van De Krekul. Hij heeft heel wat werk moeten verrichten om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dat verliep niet altijd makkelijk, maar dat betekende niet dat hij opgaf.

Wij zijn heel dankbaar voor zijn tomeloze inzet en wensen hem nog heel veel plezier van zijn nieuw verworven tijd.

Met het nieuwe jaar in zicht, breekt er weer een drukke tijd aan bij De Krekul.

Er zijn diverse nieuwe cursussen die van start zullen gaan: elektrisch lassen, Engels, Beeldhouwen, Aquarelleren, Handletteren en Beeldend Vormgeven voor kinderen. Bekijk gerust de website voor meer informatie of om je aan te melden.