Care Inn

Stuur een Kerstwens naar een medemens


Lever voor 16 december een kaartje in bij de Bibliotheek voor je mede-inwoner.

Een Kerstwens zorgt voor een glimlach en moment van aandacht bij een ander.

De Kerstperiode is een speciale periode met lichtjes en samenzijn. Helaas zijn er nog heel wat mensen die zich juist in deze periode eenzaam voelen en/of door beperkingen hun huis niet uit kunnen. Wat extra aandacht maakt voor hun een groot verschil.

Voorgaande jaren heeft de Bibliotheek voor deze mensen Kerstwensen ingezameld die zijn verspreid door de wijkteams van Thebe. Ze kregen hier heel veel dankbare reacties op. De inzenders hebben voor die mensen gezorgd voor een klein lichtpuntje in de donkere dagen en een warm gevoel van aandacht.

Ook dit jaar zamelt de Bibliotheek weer Kerstwensen in voor de kwetsbare mensen in de gemeente Oisterwijk. De inleverboxen zijn vanaf 1 november te vinden in de Bibliotheek Oisterwijk, de Bibliotheek Moergestel en de Place to Bieb in Haaren.

Lever ook een kaartje, gedichtje of leuke tekening in bezorg daarmee een lichtpuntje voor een mede-inwoner. Je kunt je Kerstgroet t/m 16 december inleveren. De wijkteams van Thebe zullen de wensen in de week voorafgaand aan Kerstmis, weer verspreiden onder hun cliënten.

Alvast dank voor je bijdrage!