ondernemers

Oystersweekend kende mooie hoogtepunten

De Oisterwijkse rugby Oysters kende mooie hoogtepunten:
Op zaterdag waren het de Cubs die de eerste wedstrijd speelden. Een thuiswedstrijd, weliswaar in Roosendaal tegen het sterke WRC Te Werve (grappig genoeg het oude team van Oysterscoach David Karasek). Elke wedstrijd in de Bowl is een verrassing voor het Cubsteam van Oysters/RCC omdat ze gepromoveerd zijn. WRC Te werve zorgde voor weinig problemen en het Cubsteam gaat steeds beter spelen. Eindstand 31- 17. De Cubs zijn momenteel 3e in de stand en spelen dit weekend tegen de Voorburgsche RC.

p de schouders (Bron: Oysters.nl)

De Junioren mochten een thuiswedstrijd spelen. Het was slecht weer maar onze junioren hebben toch weer een mooie spannende wedstrijd gespeeld, die ze met 43-7 van het clutersteam Oemoemenoe/Dortsche gewonnen hebben. Voor nu een mooie 1ste plaats in de Bowl poule. Volgende week gaan ze op bezoek in Den Haag.

De Colts reisden af naar Roosendaal en er stond een behoorlijk potje tegenstand op ze te wachten. Met vereende krachten en een goede dosis doorzettingsvermogen wisten de dames en heren van Logan en Joris, zij het met een minimaal verschil, te winnen. Eindstand 12-18 in het voordeel van de Oysters. De Colts bezetten momenteel, net als de junioren, de 1e plaats in de poule. Volgende wedstrijd a.s. zaterdag is thuis om 13.00 uur tegen Aachen (D)

Op zondag stond er een mooie derby in de derde klasse op het programma. Ducks (met Ton van Eijndhoven) tegen Oysters ut vijfde. Zoals je hebt kunnen lezen op de socials voortaan de wedstrijd om de Kampina Cup. De eindstand 10-10 is mooi voor beide ploegen al levert het in de stand weinig op. Oysters ut Vijfde blijft vooralsnog laatste in de 3e Klasse Zuid Oost. Maar let vooral op de tweede helft van het seizoen!

Oysters II mocht tegen ESRC Elephants strijden voor de laatste kans om bij de eerste 6 van de competitie te eindigen. Alleen 5 punten waren daarvoor genoeg. Gelukkig was het team compleet en waren er voldoende spelers die de vorm van de dag hadden. De studenten uit Einhoven, gecoacht door de zeer gewaardeerde heer Mochtader hadden over 80 minuten niets in te brengen. Eindstand 46-12 en een 7e plaats in de eerste ronde. Volgend week uitwedstrijd naar Aachen (D) dat de 2e plek verdedigd. Kom op Oysters!

Oysters 1 speelden op zaterdag in een modderbak in Leiden tegen DIOK. Op het gevaarlijke af, werd de wedstrijd toch gespeeld. Het aantal blessures na de wedsrijd leek mee te vallen al heeft Osso een gekneusde rib en Charlie een stinger in het schoudergebied. In de eerste helft hielden de Oysters de tegenstander prima bij en domineerde de laatste 20 minuten. Doordat er 1 wissel was (en Isaac bij hoge nood) was de pijp in de 2e helft op. Eindstand 43-7 Oysters 1 heeft nog steeds plaats 10 in de Ereklasse. Volgende wedstrijd volgend jaar op 13 januari uit naar ’t Gooi.