Care Inn

Kerst bij huiskamer de Inloop in Oisterwijk


In Huiskamer de Inloop, Kerkstraat 48 en de Gerard Horvers Huiskamer, Kerkstraat 48a, is het deze maand ook extra gezellig. Pakjes uitpakken, Lichtjes in de kerstboom, dampende oliebollen, december is een maand van feesten. Het zijn feestelijke huiskamers in donkere decemberdagen. Zo kunnen de vaste gasten van deze huiskamers genieten van heerlijke lunches in een sfeervolle Kerstomgeving.

De Kerstsfeer komt u buiten al verwelkomen.

In de decembermaand kan het voor sommige mensen juist ook stiller zijn en dan kan er meer behoefte zijn aan een praatje. De activiteiten in beide Huiskamers van het Inlooppunt zijn juist dan een mooi alternatief. Op de Open Inloopmiddagen van 5 en 19 december zijn in Huiskamer de Inloop, Kerkstraat 48, van 14.00 tot 16.00 uur, een warm alternatief voor druilerig en winderig weer. Lekker samen klagen over het weer bij een kopje koffie/thee met iets lekkers. En intussen genieten van de foto- expositie van Paul Arts.

En op dinsdagmiddag 12 december wordt in Huiskamer De Inloop, Kerkstraat 48, van 14.00 uur tot 16.00 uur volop geknutseld aan Kerstdecoraties. Zin om mee te doen? Of gewoon een kopje koffie/thee met de knutselaars. Iedereen is van harte welkom!

Wil je meer weten? Mail dan naar: monieklommen@contourdetwern.nl of bel naar 06- 23370623