uitgelicht

Hulp aan Sinterklaas zorgt in Oisterwijk voor 162 blije gezichtjes


Stichting Oh kom maar eens kijken is enorm blij. ‘We hebben 162 kinderen een cadeautje kunnen geven van hun verlanglijstje. Bij veel kinderen zijn Sint en Piet ook op bezoek geweest.’

Het bezoek van de stichting, die Sinterklaas ieder jaar een ‘beetje’ helpt, levert mooie reacties op. Zoals ‘Dank je wel Sinterklaas en Piet voor jullie bezoek en de leuke cadeautjes. Door jullie hebben we een hele leuke middag gehad. Echt top!’

De vrijwilligers van de stichting kijken terug op een dankbare Sint-periode: ‘Hier doen we het allemaal voor. We zorgen dat gezinnen die het financieel minder hebben ook een leuke Sinterklaas kunnen vieren. En dit doen wij niet alleen. Dankzij de vele sponsors en vrijwilligers kunnen we dit jaarlijks feest organiseren. Allemaal super bedankt daarvoor!’

Wil je deze activiteiten ondersteunen? Dan kan je een donatie overmaken op rekeningnummer NL46 RABO 01362 66 282 t.n.v. Stichting Oh kom maar eens kijken. Meer informatie staat op www.ohkommaareenskijken.com

Sinterklaas en zijn pieten helpen, en worden geholpen, en zo konden 162 kinderen extra blij worden gemaakt.

Let op! Onderstaande doneerknop is niet voor bovenstaande doel, maar voor steun aan Oisterwijknieuws.nl Ook welkom, maar dat u zich niet vergist.