ondernemers

Hard voor ’t Staal roept op met spandoek naar gemeentehuis


De initiatiefgroep Hard voor ’t Staal roept alle inwoners van de gemeente Oisterwijk en omliggende dorpen op: spandoeken en vlaggen zijn welkom!

Het Oisterwijkse openluchtbad Staalbergven

Hard voor ’t Staal is een groep liefhebbers van het Oisterwijkse buitenbad Staalbergven. De initiatiefgroep roept ouders met kinderen, jongelui, zwemliefhebbers, ouderen en iedereen die graag bij ‘t Staalbergven komt op om aanwezig te zijn op het Lindeplein op donderdagavond 14 december om 19:15 uur. De gemeenteraad bespreekt de plannen voor renovatie van het openluchtbad. Vanwege de hoge kosten voor renovatie en de financieel slechte situatie van de gemeente wordt dat een spannende vergadering: Gaat de gemeenteraad voor een mooi buitenbad, of voor bezuinigingen?

Kom ook!

‘Het Staal, ons prachtige buitenzwembad, heeft jullie hulp nodig! Kom naar het Tiliander op Het Lindeplein en laat zien met je aanwezigheid dat je hart voor het Staal hebt! Daarna mogen we om 20.00 uur Tiliander in om onze wens zichtbaar te maken aan de raadsleden door bij de vergadering te komen zitten! De inwoners van Oisterwijk maken zich samen Hard voor ‘t Staal! Spandoeken en vlaggen zijn welkom, maar laten we vooral in grote getale aanwezig zijn,’ aldus de oproep van de initiatiefgroep.

Klik en lees hier meer over het Staalbergven.