ondernemers

Gravelbike tocht vanuit Heukelom omgeving Oisterwijk


Op zaterdag 30 december wordt er voor de tweede keer een gravelbike/mtb tocht gehouden binnen en rondom de gemeente Oisterwijk, waarvoor door de gemeente Oisterwijk vergunning is verleend.

De route wordt middels pijlen aangegeven en ook via GPX. De route loopt via wegen/paden die bereden mogen worden met een Gravelbike/MTB, door mooie natuur met uiteraard het verzoek om de natuur te respecteren (Denk aan afval). Afstand binnen de gemeente Oisterwijk (Heukelom/Haaren/Oisterwijk) is ongeveer 47,5 km. Onderweg is geen pauze ingepland.

Vertrek en aankomst vanuit Mie Pieters Laag Heukelomseweg 13 te Heukelom. Inschrijving vindt plaats vanaf 10.00 uur. Vertrek tussen 10.00 tot 11.00 uur. Inschrijving geschiedt door leden van de Stichting Sport- en Zorgatelier WYzorg uit Oisterwijk. Dit zijn mensen die begeleiding krijgen in verband met lichamelijke of geestelijke problemen. Het geld wat overblijft komt ten goede aan voornoemde Stichting en/of Stichting Rick die mede zorgt voor de duofietsen voor de leden van Wyzorg.

Inschrijven vooraf geschiedt door 10 euro (inclusief 1 consumptie) over te maken aan de Stichting Rick Gravelbiketour2023 onder bankrekeningnummer NL10Rabo0154057894. Daarbij naam, voornaam en e-mailadres vermelden. Bij Mie Pieters kan ook nog ingeschreven worden op 30-12-2023 voor 12,50 euro. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.