ondernemers

Film: Mantelzorger tegen wil en dank


Een confronterende kennismaking met Alzheimer

Sjef Potters heeft een boek geschreven. Is het therapeutisch? Misschien wel. Maar eigenlijk wil hij u waarschuwen over iets waarmee misschien ook u ooit zult worden geconfronteerd: Alzheimer. Is het alleen maar ellende? Nee, zeker niet want er zijn ook mooie momenten waaraan mantelzorgers zich kunnen vastklampen. Maar het is ongelooflijk zwaar zowel fysiek als geestelijk.

“Met het boek dat ik schreef “Wat is er mis met Mary” wil ik meer inzicht geven in een onbekende wereld waarin velen van ons ongevraagd belanden. Daarmee hoop ik aan te geven dat zij niet alleen staan en dat er begrip is voor de zware opgave waarvoor zij zich als mantelzorger geplaatst zien.

Mijn persoonlijke verdiensten van het boek gaan naar Alzheimer Nederland.”

Het boek is te bestellen bij Boekhandel Oisterwijk en Boekscout

Oisterwijk in Beeld