ondernemers

De Groene Parel haalt ruim 6000 euro op voor Alpe d’HuZes en Kika 


Ieder jaar kiest BS De Groene Parel een goed doel om geld in te zamelen met hun kerstactie. Dit jaar werd gekozen voor twee goede doelen: Alpe d’HuZes en Kika. Juf Karin en Juf Sandra zijn enorm betrokken bij deze goede doelen.

Het Kerstverhaal in de Petruskerk.

De kerstdag bij De Groene Parel begon met een kerstontbijt. Ouders hadden lekkere hapjes gemaakt voor de kinderen. Om half 10 gingen alle kinderen, meesters en juffen naar buiten voor de sponsordans. Na de warming-up kon er begonnen worden met de dans. Onder toeziend oog van papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden werd er enthousiast gedanst op het lied “Niets is cooler dan Kerstmis”.

In de middag was de kerstviering in de Petruskerk. In een bomvolle kerk werd door de kinderen uit de verschillende groepen het kerstverhaal gespeeld. Er werden kaarsjes aan gemaakt en iedere groep zong een kerstlied.

Dansen op het schoolplein.

Aan het eind van de schooldag werd de opbrengst van de kerstactie bekend gemaakt.  Door de vele gulle giften werd een bedrag van maar liefst € 6.138,50 opgehaald voor de goede doelen.

De Groene Parel wil iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze actie.