uitgelicht

Boekverfilming Daglicht in de Place to Bieb Haaren


Op 13 december toont de Bibliotheek in Den Domp Haaren de film ‘Daglicht’.

Kom samen kijken naar de film

Deze film uit 2013 is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marion Pauw. De hoofdrollen worden vertolkt door Angela Schijf, Fedja van Huêt, Monique van de Ven en Derek de Lint. Geregisseerd door Diederik van Rooijen die o.a. bekend is van de serie Penoza.

De succesvolle advocate Iris ontdekt dat haar moeder een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. Hoe meer Iris graaft, hoe meer geheimen er naar boven komen.

Het boek is bekroond met de Gouden Strop; prijs voor de beste Nederlandstalige, spannende roman.

13 december
19.30-21.30 uur
Place to Bieb, Den Domp, Haaren
Gratis
Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl