ondernemers

Actie voor de Voedselbank wederom geslaagd!


De jaarlijkse inzamelingsactie voor de Voedselbank in Oisterwijk was weer een succes!

34 kratten gingen er naar de Voedselbank.

Vele producten en complete kerstpakketten werden naar de Bet Vosstraat gebracht. In de vrachtwagen van de Voedselbank werden na afloop maar liefst 34 kratten geladen. Ook ontvingen Yvonne en Claudia geld waar zij lang houdbare producten van kochten voor deze actie. Complimenten en dankjewel aan alle inwoners van Oisterwijk die mee hebben geholpen om deze actie te laten slagen.

De Voedselbank zet zich in voor huishoudens ie om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen. Voedsel dat niet meer verkocht wordt maar nog wel voor consumptie geschikt is, verstrekken zij aan deze huishoudens. Het voedsel wordt gratis beschikbaar gesteld door supermarkten en andere leveranciers van voedsel. In Oisterwijk is een uitgiftepunt voor de inwoners uit onze gemeente die daar behoefte aan hebben.

Claudia en Yvonne bedanken alle helpenden! Zelf mogen ze ook bedankt worden voor hun ieder jaar weer mooie inzet!