Care Inn

Thibaut en Levi verkochten al meer dan honderd sleutelhangers voor goed doel


Thibaut en Levi  zijn beide leerling van groep 8 van basisschool de Tovervogel. Vanuit school hebben zij opdracht gekregen een product te bedenken, ontwikkelen en verkopen voor stichting Jarige Job. Ze hebben er al meer dan honderd van gemaakt en verkocht!

Ook leuk voor in de Kerstboom!

Samen kwamen ze op het idee een sleutel hanger te ontwerpen, met een verwijzing naar de stichting. Er werden twee ballonnen in een hanger geplaatst. Op de 3D printer van de vader van Thibaut worden ze geproduceerd en de eerste exemplaren werden gekocht door ouders en opa’s en oma’.

Na een berichtje op Facebook werden de jongens benaderd door Godfried van Gestel van de stichting “oh kom maar eens kijken”. Hij zou er graag meerdere willen bestellen, om ze weg te geven via zijn stichting en zo beide goede doelen te combineren. Thibaut en Levi waren heel enthousiast en vonden het idee bijzonder mooi. Inmiddels zijn ze de 100 sleutelhangers gepasseerd en kunnen hiermee kinderen het feest geven voor hun verjaardag die ze anders niet zouden hebben.

Uiteraard helpen wij ook graag met wat extra aandacht voor dit leuke project. Wie ook een sleutelhanger wil bestellen kan mailen naar pothovendiana@gmail.com. De kosten bedragen €3,50, het gehele bedrag gaat naar stichting Jarige Job? Bestellen kan tot 1 december en de levering is uiterlijk 10 december.

De stichting

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.