Care Inn

Sinterklaas is onderweg naar Haaren, Moergestel en Oisterwijk


Sinterklaas is onderweg! En uiteraard komen er weer allerlei Pieten mee, die heel veel werk voor Sinterklaas verrichten. En vast en zeker ook iets lekker uitdelen, verlanglijstjes in het boek schrijven, tekeningen aannemen, of naar die mooie hoedjes kijken die jullie hebben gemaakt. Alvast een tip: zet je naam er op!

Sinterklaas komt aan op het station van Oisterwijk (Foto: Annita Schepens).

Moergestel

Zaterdag 18 november om 13.00 uur is de intocht in Moergestel. De route gaat via de volgende straten: Pastoor Janssenstraat, Prinses Margrietstraat, Prinses Beatrixstraat, Krijtestraat, Rootven en Raadhuisstraat. Daar eindigt de intocht bij het oude gemeentehuis. Op zaterdag 18 en zondag 19 november zijn de ontmoetingen in ‘t Draaiboompje. De toegangskaarten voor de kinderen worden bezorgd als u uw kinderen aangemeld heeft.

Haaren

Zaterdag 18 november komt hij tussen 15.30 en 20.30 uur voor een bezoek naar Haaren om samen met alle kinderen een onvergetelijk sinterklaasfeest te vieren. Alle kinderen die vooraf zijn ingeschreven mogen zich melden bij het centrale aanmeldpunt aan het begin van de Kasteellaan. Oudere broers en zussen, opa’s, oma’s en/of andere familieleden kunnen gezellig mee genieten in de bijzonder verlichte Kasteellaan, geopend tussen 16:30 en 21:00.

Oisterwijk

Op zondag 19 november – dit jaar om 13.44 uur – zal Sinterklaas in Oisterwijk aankomen, zo staat in zijn agenda. Dit jaar komt hij een half uur eerder dan eerdere jaren. Omdat de NS haar dienstregeling voor de zondagen heeft aangepast komt Sinterklaas dit jaar dus eerder naar Oisterwijk. Ook het ontvangst door Burgemeester Hans Janssen op het Sint Nicolaasplein voor Tiliander zal hierdoor een half uurtje eerder beginnen. Zorg dus dat je op tijd bent!

Aanstaande zondag 19 november is de intocht van Sinterklaas live te zien bij LOVO vanaf 13.30 uur.

Klik en lees hier meer berichten over Sinterklaas in onze dorpen