uitgelicht

Roland Smulders komt met nieuw boek vol Oisterwijkse colums


‘Het Oisterwijkse gevoel’ is de titel van een nieuw boek van de Oisterwijkse columnist Roland Smulders; wekelijks te zien op deze website.

Het Oisterwijkse gevoel van Roland Smulders.

Het is de derde bundel met columns vol humor over zijn woonplaats Oisterwijk. Opnieuw neemt hij de lezer mee op een rondgang door een bijzonder dorp. Voor de derde keer een bundeling van de aan Oisterwijk opgedragen columns. Veel van de columns zijn te vinden op onze website , maar de bundel bevat ook een flink aantal ‘bonuscolumns’. Ga mee op een rondgang door een bijzondere gemeenschap en leer over de opvang van vluchtelingen, sterrenkijkers in de politiek, kleumende ambtenaren, glasvezelvandalen, Oisterwijkse bomen en de Oisterwijkse cultuur in brede zin.  Opnieuw een bundel dus, die niet mag ontbreken in de boekenkast van de Oisterwijker in hart en nieren.

Over Roland Smulders
Roland Smulders (1960) besloot na een dramatische periode zijn droom van het schrijven in daden om te zetten. Inmiddels heeft hij enkele romans op zijn naam staan, verschijnen zijn korte verhalen op internet en kunnen zijn columns rekenen op een groep trouwe lezers.

Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel, of te bestellen via Bol.com

Lees hier de wekelijkse column van Roland