Care Inn

Onverlaten blijven ons en u bestoken met ogenschijnlijk vriendelijke of interessante verzoeken


Laatste dagen is er weer een golf aan vriendelijke reacties, vriendschapsverzoeken en aanbiedingen van een mooie erfenis of lening. Ze verschijnen als reactie op onze socials. Trap er niet in!

Niet alleen wij, maar ook onze lezers worden bestookt met mooie woorden, hele mooie woorden, zeg maar gerust ‘te’ mooie woorden. Bijvoorbeeld deze:

‘Dag, Excuseer mij dat ik op deze manier contact met u opneem, ik wil graag een donatie van 580.000,00 euro schenken aan een betrouwbaar en eerlijk persoon, die zij goed zullen gebruiken vanwege hun achtergrond vanwege mijn gezondheidstoestand, zeer kritisch. gratis Ik heb een kogelkooi in mijn hersenen geïnstalleerd (hersentumor). Wilt u meer informatie over mijn ziekte, neem dan contact met mij op via dit e-mailadres als u van de gift wilt profiteren.’

Of bijvoorbeeld deze:

‘Hallo, Het doet ons genoegen u te kunnen meedelen dat u een schenking heeft gekregen van 1.900.000 euro en dat deze schenking voor u is gepland voor een grotere financiële afwikkeling. Reageer bij interesse.’

Blokkeren

Oplichtingsprogramma’s worden er regelmatig mee gevuld, en we mogen wel aannemen dat al die berichten afkomstig zijn van oplichters, en de personen niet echt bestaan. Wij hebben nog nooit gehoord dat er inderdaad iemand zomaar een paar ton krijgt, anders dan via een formele notaris vanwege een echte erfenis van een overleden persoon die u zelf kende. Het zijn lokkertjes, om u te laten reageren, en dan begint de ellende. Trap er niet in, klik weg en blokkeer!

Dat laatste doen wij ook, indien zo iemand onze socials besmeurt met dergelijke onzin, zo ook deze en vorige week weer meerdere. Ook al worden ze geplaatst in reacties op onze sociale media, het zijn geen berichten van ons en ze zijn niet betrouwbaar!

Bijna altijd bestaat de naam van de afzender op social media meerdere keren, en die hele serie van vermoedelijke nepaccounts wordt door ons geblokkeerd, de berichten worden uiteraard verwijderd. Ziet u dergelijke berichten die wij nog gemist hebben, laat het ons weten.