Care Inn

Ongeval N65 tussen Oisterwijk en Tilburg


Op de N65 tussen Oisterwijk en Tilburg, ter hoogte van Heukelom, heeft dinsdagochtend rond 8.30 uur een ongeval plaats gevonden.

De schade is flink (Foto: Toby de Kort).

Politie, brandweer uit Oisterwijk en Tilburg, ambulance en een traumaheli werden opgeroepen. Ter plaats is een auto tegen ene boom tot stilstand gekomen. De brandweer heeft direct na aankomst een vrouwelijke bestuurster uit de auto bevrijd. Zij was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De hulpdiensten hebben de aankomst van de traumahelikopter niet afgewacht.

Er ontstond in beide richtingen een file; aan beide kanten werd een deel van de weg afgezet om hulpdiensten ruimte te geven. Een takelbedrijf kwam ter plaatse en de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Op de N65 gebeuren regelmatig ongelukken waarbij voertuigen die om wat voorreden ook van de weg raken tegen een boom tot stilstand komen. Er is geen vangrail. Waarom in dit geval de auto in de berm en vervolgens tegen een boom kwam is niet bekend.

Links in de berm zijn bandensporen zichtbaar (Foto: Toby de Kort).