uitgelicht

Oisterwijk Nieuws ook te volgen op Mastodon


Ooit was het ‘alleen een website’, later kwam er verspreiding via Twitter bij, er volgende vele lokale en regionale websites die ons nieuws doorzetten, we werden actief op Facebook, LinkedIn en ook via Instagram komt ons nieuws voorbij. De lokale omroep zet de hoogtepunten op de kabelkrant, en Google Nieuws vult haar nieuwspagina’s mede met onze content…

Mastodon

Toen Twitter vorig jaar werd overgenomen door Elon Musk, en nu verder is gegaan onder de naam ‘X’, zijn er mensen die zich daar niet meer prettig bij voelen. Het alternatief dat hierop geboden werd is Mastodon. Het lijkt een beetje op Twitter, maar dan overduidelijk met veel minder gebruikers.

Omdat wij niet zouden willen dat de huidige en nog komende Mastodon gebruikers iets van ons nieuws missen, hebben we onze verspreidingskanalen eind vorig jaar uitgebreid. In eerste instantie op proef, om te kijken of het goed werkt, en hoe dit nieuwe fenomeen zich ontwikkeld. Later hebben we de automatisering verbeterd, en dat lijkt nu al enkele maanden goed te werken.

De keuze is reuze, de lezer kan het zelf bepalen!

Klik hier om ons te volgen op Mastodon.nl

Facebook

Twitter – X

LinkedIn

Instagram

Google Nieuws

E-mail nieuwsbrief