Care Inn

Oisterwijk in Dialoog 2023 in het moment


In de maand november staat de Dialoog weer centraal in Oisterwijk. Het programma bestaat uit verschillende dialogen.

Kinderen van Petje Af in dialoog met de wethouder (Foto: Gemeente Oisterwijk).

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Er is deze keer geen thema centraal, maar de organisatie kijkt ‘in het moment’ wat er bij de deelnemers leeft en gaat daarover in dialoog. In het moment, samen in gesprek, inspiratie opdoen, delen en luisteren. Ervaar de dialoog en “verrijk” jezelf d.m.v. een goed gesprek met anderen in een kleine groep online of rondom de tafel samen. Deelname is gratis en ervaring is niet nodig. Geef jezelf de tijd cadeau om deel te nemen. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Je hoeft geen ervaring te hebben, ‘schuif’ online of in persoon, maar lekker aan!

Zaterdag 11 november
10.30-12.30 uur
Wandeldialoog vanuit Kasteel Nemerlaer
Kasteellaan 2, Haaren

Woensdagmiddag 15 november
Dialoog i.s.m. het Sociaal Huis
(in het oude gemeentehuis)
Mgr. Bekkersplein, Haaren

Donderdagmiddag 16 november
van 13.30-15.30 uur
Dialoog bij de Rode Lelie
Adervendreef 4a, Oisterwijk

Zaterdag 18 november
van 10.30-12.30 uur
(inloop vanaf 10.00 uur)
Dialoog in de uitkijktoren van Natuurpoort De Reuselhoeve
Heizenschedijk 1, Moergestel

Zaterdag 23 november
10.30-12.30 uur
Wandeldialoog vanuit Natuurpoort Klein Oisterwijk
Oirschotsebaan 8a, Oisterwijk

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een goed gesprek met anderen in een groep. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en om nieuwe inzichten en ideeën op te doen. In deze drukke tijden lijken we wat minder écht te luisteren naar elkaar, de dialoog laat ons weer eens ervaren hoe dat dat is… Bij een dialoog spreken we het volgende met elkaar af: we benaderen elkaar vriendelijk en met respect, we geven elkaar praatruimte, stiltes mogen vallen, je stelt je open en stelt open vragen. Belangrijk is dat we zonder oordeel of het geven (van goedbedoelde) adviezen de dialoog voeren. En we vragen je vanuit jezelf praten (=ik i.p.v. men).

Aanmelden
Meld je aan voor een van de dialoogontmoetingen via www.oisterwijkindialoog.nl of bel met 06-43436426 (Yvette).