uitgelicht

Boekentaxatie in Oisterwijkse bieb


Heb je oude boeken, prenten en dergelijke waarvan je de waarde wilt weten? Kom dan naar de taxatiemiddag.

De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk

De bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam komt weer naar de Bibliotheek Oisterwijk om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels te taxeren. Arie geeft je graag een deskundig advies.

Kosten

5 euro per 5 tot 10 boeken, grotere partijen 25 tot 50 euro. Deze bedragen moeten op de dag voldaan worden. Indien gewenst is een taxatierapport mogelijk voor boeken met een waarde vanaf 75 euro. Betalingen zijn alleen contant mogelijk.

30 november tussen 14.00 en 16.30 uur in de Bibliotheek Oisterwijk. Aanmelden kan via: oisterwijk@bibliotheekmb.nl