ondernemers

11-11 met Prinsenbal in Moergestels Pierewaaiersrijk


De Pierewaaiers gaan op wereldreis!

Het einde van carnaval 2023 in Moergestels Pierewaaiersrijk (Bron: CV de Pierewaaiers).

 

Zaterdag 11 november is het weer zover, het Prinsenbal van C.V. de Pierewaaiers. Dan wordt bekend gemaakt wie er tijdens carnaval 2024 de scepter zal gaan zwaaien over ’t Pierewaaiersrijk. Wie wordt de opvolger van Stadsprins Frans d’n Twidde?

Frans van Ierland, alias Stadsprins Frans d’n Twidde begon medio november 2022 na extra lang wachten door alle corona-perikelen dan eindelijk aan zijn regeerperiode bij C.V. de Pierewaaiers. En dat dat een daverend succes was, moge duidelijk zijn. Samen met zijn Adjudant Johan en natuurlijk ook zijn hofhouding zorgde hij voor wederom een geweldig mooie, gezellige en onvergetelijke carnaval in ons aller Pierewaaiersrijk.

Bij C.V. de Pierewaaiers is men gewend een succesvolle Prins nog een tweede jaar te gunnen en ook nu wordt in de wandelgangen al met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid  gesproken over een terugkeer van Stadsprins Frans d’n Twidde.

Maar is dit ook zo…???

De Prinsencommissie staat er al jaren om bekend haar lat ieder jaar erg hoog, zo niet hoger te leggen. En ook dit jaar waren er torenhoge ambities om weer met een fantastische Prins voor de dag te komen. En gek genoeg was de commissie het er dit jaar al binnen vijf minuten unaniem over eens wie dit dan zou moeten worden! Maar dan moet ie nog wel gevonden worden….

Onze gedoodverfde favoriet bleek nergens te vinden. Niet thuis, niet elders in ons Pierewaaiersrijk. Van de aardbodem verdwenen… Totdat bleek dat onze man op wereldreis was en de uitdaging hem te vinden erg groot werd. Maar zeker niet onmogelijk voor de Prinsencommissie! Als de berg niet naar Mohammed komt, komt Mohammed wel naar de berg. En zo geschiedde….

Benieuwd naar de belevenissen van de Prinsencommissie in haar zoektocht naar de gedroomde nieuwe Stadsprins van ’t Pierewaaiersrijk?? Kom dan 11 november naar onze Residentie Café de Brouwer en ga vanaf 20.30u met de Pierewaaiers mee op wereldreis!!!