ondernemers

Sinterklaas is nu toch echt alweer op weg naar Oisterwijk


Op zondag 19 november – dit jaar om 13.44 uur – zal Sinterklaas in Oisterwijk aankomen, zo staat in zijn agenda. We mochten heel even een kijkje nemen, het staat er echt!

Sinterklaas komt aan op het station van Oisterwijk (Foto: Annita Schepens).

Dit jaar komt hij een half uur eerder dan eerdere jaren. Omdat de NS haar dienstregeling voor de zondagen heeft aangepast komt Sinterklaas dit jaar dus eerder naar Oisterwijk. Ook het ontvangst door Burgemeester Hans Janssen op het Sint Nicolaasplein voor Tiliander zal hierdoor een half uurtje eerder beginnen. Zorg dus dat je op tijd bent!

Uiteraard komen er weer allerlei Pieten mee, die heel veel werk voor Sinterklaas verrichten. En vast en zeker ook iets lekker uitdelen, verlanglijstjes in het boek schrijven, tekeningen aannemen, of naar die mooie hoedjes kijken die jullie hebben gemaakt. Alvast een tip: zet je naam er op!

Klik en lees hier meer berichten over Sinterklaas in onze dorpen