Care Inn

Rockadile live in brouwerij op Oisterwijkse KVL


Music in Brew presenteert op vrijdag 20 oktober: Rockadile.

Rockadile speelt live bij Music in Brew.

De drie koppige band Rockadile ontwikkelde de afgelopen 16 jaar een herkenbare Rockadile sound. Met aanstekelijk enthousiasme brengen zij authentieke Rockabilly-, Hillbilly en Rock & Roll muziek. Het repertoire bestaat uit aanstekelijk ritmische swingklassiekers uit de jaren 50 van onder meer Johnny Burnette, Elvis, Tennessee Ernie Ford & Johnny Cash.

De toegang is gratis. De band treedt op van 17.30 -18.15 en van 18.45 tot 19.30 uur. Music in Brew vindt u in het voormalige Ketelhuis, midden op het terrein van de KVL, de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, aan de Almystraat nummer 18.

De band wordt u aangeboden door Studio Tognini, dat dit jaar 25 jaar bestaat. Een internationaal opererend ontwerpbureau voor beursprojecten en interieurs. Gevestigd in het hoofdgebouw van Leerfabriek KVL.