uitgelicht

Oysters Cubs winnen van Middelburg


Weer van alles te vertellen over de Oisterwijk Oysters rugby spelers:

Oysters Cubs winnen royaal (Bron: Oysters.nl)

Joe luijckx: Zaterdag 7 oktober speelden wij om 13:00 uur in Oisterwijk tegen het team van Oemoemenoe uit Middelburg. Ze hadden weinig weerstand het was voor ons een makkelijke wedstrijd. Er was duidelijk teveel verschil in niveau dat was wel een beetje jammer. Het hele team was aan het tackelen en support aan het geven. De rucks gingen goed. De trys werden door heel het team gemaakt. Mooie conversies werden genomen. Uiteindelijk wonnen we met 80-0.

Altrincham Grammar School
Jaarlijkse festijn in de herfstvakantie is de ontvangst bij de Oysters Cubs, van een compleet Engels team uit Altrincham. Jaarlijks komt deze groep naar Oisterwijk om een mooie wedstrijd te spelen. Het hoogtepunt ligt elk jaar op het gebeuren na de wedstrijd. Dat maakt het kameraadschap en de vriendelijke band die wij al jaren met deze school onderhouden zo bijzonder.

Lijnentrekker
Oproep voor extra lijnentrekkers: Elk weekend zijn er diverse wedstrijden/ trainingen op ons complex. Echter moeten daarvoor wel de lijnen op de velden staan. Onlangs heeft Ernest Emmen de taak van Twan van Gorkum overgenomen. Hij is nog opzoek naar personen, die als achtervang kunnen dienen, mocht hij deze taak niet kunnen uitvoeren. Belasting: 1,5 uur. Uitvoering: Vrijdag voor 17.00 uur of zaterdag voor 10.00uur. Ernest heeft inmiddels een uitgebreide instructie geschreven en is bereidt de nieuwe personen te instrueren/begeleiden. Je kunt je aanmelden bij Ernest op parkbeheer@oysters.nl