ondernemers

Nemelaer Haaren wint van Nuenen

Nemelaer komt in een moeilijke eerste helft wel op voorsprong. Het wordt in de 2e helft iets sterker en creëert een paar schitterende kansen om verder weg te lopen, echter door de tegentreffer werd het nog een spannend laatste kwartier waar uiteindelijk wel de winst over de streep werd getrokken.

Het eerste van Nemelaer Haaren

Met Nuenen treft Nemelaer een “oude” bekende waar het in het verleden al weleens tegen gespeeld heeft. De gasten spelen inmiddels al 7 seizoenen op dit landelijke niveau. In het begin van de wedstrijd lijken beide teams aan elkaar gewaagd. Door een handsbal kan Nemelaer middels een strafschop op voorsprong komen. Helaas trapt Joeri Vugts de bal snoeihard op de lat. (min 10). Iets later herstelt Joeri zijn gemiste kans. Na een mooie aanval wordt hij door Luuk Vermeer in stelling gebracht. Joeri speelt zich vrij en knalt vanaf 17 mtr knap binnen. 1-0(21). Na een rommelige eerste helft wordt Nemelaer in het begin na de pauze iets sterker. Luuk kopt een assist van Joeri knap binnen. 2-0(62). Uit een paar schitterende aanvallen komt Nemelaer 2 keer oog-in-oog met doelman Odunze die zijn klasse toont. Nuenen geeft niet op. Coen Brouwers kopt van dichtbij een afgemeten voorzet van Ed Craenen binnen. 2-1(73). In het spannende slot voert Nuenen de druk op maar trekt Nemelaer toch de overwinning over de streep, waarna het Oktoberfest kon losbarsten.

Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij EVV in Echt.