uitpunt

Kom naar de Arbeidsmarkt Dichtbij in Oisterwijk


Ben jij op zoek naar een baan?

Bibliotheek Oisterwijk

Kom naar Arbeidsmarkt Dichtbij op 3 oktober van 16:00 tot 18:00 uur in de Tiliander. Het is dé plek waar werkzoekenden en werkgevers samenkomen! Of je nu goed bent met computers, groene vingers of een zorgzaam karakter hebt, of een regelneef bent. Jouw talent verdient een kans dicht bij huis.

Maak kennis met 22 lokale bedrijven en wie weet, misschien is jouw toekomstige werkgever er wel bij!

Of bekijk enkele vacatures op deze website.


Uw vacature op deze website?

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low