uitgelicht

HOCO Oisterwijk belooft spanning en sensatie


Kom onze Heren 1 aanstaande vrijdag gezellig aanmoedigen!

HOCO Heren 1 – Silver Cup


De Silver Cup is een nationale hockeycompetitie voor teams uit de vierde tot en met de eerste klasse. Een spannende competitie! Want er wordt gespeeld volgens het ‘knock-out’ principe, een ware afvalrace dus.

Aanstaande vrijdag 3 november om 20.30 uur speelt HOCO Heren1 thuis tegen Maastricht Heren1, dit is de derde ronde van hopelijk tien wedstrijden. Het is natuurlijk super tof om de mannen in deze bijzondere wedstrijd aan te komen moedigen!

Eerder versloeg HOCO Heren1 in deze competitie Nova Heren1 en Berlicum Heren1.

Kom jij onze mannen ook steunen op weg naar de vierde ronde?

Het clubhuis en de bar zijn open op 3 november. Wij zien je graag!