uitgelicht

Gèssel Treft presenteert bands met roots in Moergestel


‘Made in Moergestel’, is de nieuwe naam van eveneens een nieuw evenement in Moergestel. Op zaterdag 14 oktober presenteert Gèssel Treft bands met hun roots in Moergestel.

But vrij speelt nummers van Amy Winehouse.

De bands krijgen de kans om voor een thuispubliek te spelen in Den Boogaard. ‘We hebben veel muzikaal talent in het dorp en hebben een mooie line up voor jullie in petto,’ aldus de organisatie. Lapa Loca timmerde al aan de weg met hun tribute to Aretha Franklin. Maar ze zijn gestart met een nieuw avontuur en spelen nu nummers van Eric Clapton. Ook Mr Green is een bekende bij Gèssel Treft. Zij spelen voornamelijk blues en classic rock. Hun plezier in het maken van muziek werkt aanstekelijk. Brookside Barn is een vriendenclubje die in een afgelegen schuur bij elkaar komen om oude bluegrass en americana te spelen. Verwen je trommelvliezen met mooi klanken van accordeon, banjo en mandoline met mooie nummers over verloren liefdes. Buut Vrij is een vijftal muzikanten met een liefde voor de muziek van Amy Winehouse. “Muziek die je kan voelen.” Muziekband Experience laat je swingen op muziek uit de jaren 60 en 70.

Het geheel maakt een mooie avond vol life muziek, op 14 oktober in Den Boogaard. De zaal gaat open om 19.00 uur en de optredens starten om 19.30 uur. Entree is € 10.00 in de voorverkoop (klik hier) en € 12.50 aan de deur.

Brookside Barn speelt bluegrass en americana.