uitgelicht

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

Tip: Als organisatie zelf ook een vacature plaatsen? Gebruik de eerder ontvangen link, of stuur een mail naar het vrijwilligerssteunpunt met de vraag de link alsnog te sturen.

1 op 1 contact

 Ouderen zijn juist in deze tijd blij met iemand die opbelt of zorgt voor de boodschappen. Is dit iets voor jou? ContourdeTwern in Oisterwijk bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

 

Andere vacatures

De Haarense basisscholen zoeken een vrijwilliger voor het meehelpen bij het onderhouden van schoolmoestuin de Sprankeltuin.

Bezoek Oisterwijk/Tourist Info zoekt een trotse inwoner van Oisterwijk die bezoekers graag wegwijs maakt.

Woonvoorziening Martino van Amarant zoekt een fietsmaatje voor bewoners met de elektrische duofiets.

Bos-BSO Berezoon Oisterwijk zoekt chauffeurs. Deze vrijwilligers (met vergoeding) brengen samen met de begeleiders de kinderen naar de natuurspeelplekjes en aan het eind van de middag weer terug.

Stichting Leergeld Oisterwijk zoekt een intermediair om er samen voor te zorgen dat kinderen in armoede in de gemeente Oisterwijk hulp krijgen.

Buurtpreventie Oisterwijk zoekt vrijwilligers die minimaal 1x per maand preventief door de gemeente Oisterwijk willen wandelen.

ContourdeTwern Oisterwijk heeft meerdere vacatures. Nieuw is de vacature voor een vrijwilliger bij de Peuterspeelzaal van het AZC in Oisterwijk. Verder is de welzijnsorganisatie op zoek naar mensen met ‘groene vingers’ voor tuinonderhoud bij ouderen in de gemeente Oisterwijk en naar een gastvrouw/heer voor het inloopspreekuur van Loket Wegwijs Oisterwijk in Haaren.

Zorgcentrum Catharinenberg heeft meerdere mogelijkheden voor wie de bewoners als vrijwilliger wil ondersteunen bij activiteiten. Nieuw zijn vacatures voor de muziekmiddag en voor het begeleiden van een ‘mannenclubje’.

Zorgcentrum de Vloet heeft nieuwe vacatures voor een creatieveling en voor een vrijwilliger die komt helpen in het restaurant.

Heemkundekring De Kleine Meijerij zoekt een gastheer/gastvrouw voor de vrijdagmiddag.

PRO Oisterwijk zoekt een fractiesecretaris (m/v/x)  voor het ondersteunen van de raadsleden en commissieleden.

Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt versterking in de persoon van een bestuurslid die meedenkt en helpt de toekomst van dit belangrijke initiatief vorm te geven.

Help mee bij HOCO! (Foto: bureau Wardtaal)

Stichting Behoud Joodse Begraafplaats Oisterwijk zoekt vrijwilligers voor het ontvangen van bezoekers en vrijwilligers die willen helpen klussen.

Zorgcentrum Stanislaus zoekt gastvrouwen en gastheren voor onder meer in de huiskamers, in de winkel, het restaurant en voor activiteitenbegeleiding.

Wijkcentrum de Waterhoef heeft een dringende vraag naar vrijwilligers die willen helpen het hart van de wijk te laten kloppen.

ContourdeTwern Oisterwijk zoekt vrijwillige chauffeurs die met de eigen auto kwetsbare inwoners naar het Inlooppunt willen rijden en na afloop veilig thuisbrengen.

Scouting Haaren zoekt begeleiders om te helpen bij de wekelijkse activiteiten van de speeltakken.

Hockeyclub HOCO is op zoek naar versterking voor activiteiten in het kader van de Grote Club Actie en voor het versterken van diverse commissies.

Stichting de Kerkhovense molen zoekt een vrijwilliger voor de molenwinkel en vrijwilliger voor de moestuin.

Oisterwijk Nieuws zoekt een evenementenbezoeker, die het een leuke uitdaging vindt om de sfeer van evenementen te proeven en er verslag van te doen.

Sport- en Zorgtelier WYZorg zoekt een fietsvrijwilliger voor de duo-fiets.

VHVO is op zoek naar mensen die het bestuur willen komen versterken.

De Jozefparochie zoekt een vrijwilliger voor het onderhoud van de begraafplaats bij de Petruskerk.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures, zoals die van chauffeur.

 

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op de onderstaande link. Reageren kan rechtstreeks via het bij de vacature vermelde mailadres.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

DTZ logo low