Care Inn

Bezoek gratis het EKWC in Oisterwijk


Op zaterdagmiddag 21 oktober van 15 tot 17 uur opent het EKWC haar deuren.

Jonat Deelstra (NL) aan het werk in het EKWC (Foto: Joost Verpoort).

Op deze middag tonen de aanwezige residenten hun werkproces. Er is gelegenheid om de studio’s en werkplaatsen te bezoeken en met de kunstenaars in gesprek te gaan. Deelnemers aan deze Test Case zijn: Attua Aparicio (SP), Ozgür Atlagan (TR), Ramon Jimenez Cardenas (MX), Yun Choi (KR), Jonat Deelstra (NL), Larissa Esvelt (NL), Kira Fröse (DE), Arjan van Helmond (NL), Tzu Ni Hung (TW), Tamara Kuselman (AR/ES), Wen – Hsuan Lin (TW), Daniel Mullen (UK/SC), Matilde Patuelli (IT), Caro Seurkamper (DE) en Marien Schouten (NL).

Bezoekers zijn van harte welkom, aanmelden is niet nodig en de toegang is vrij.