Care Inn

Aanmelden voor Sinterklaas in Haaren


Sinterklaas is al druk bezig met alle voorbereidingen en hij komt zeker ook naar Haaren!

Het paard van Sinterklaas kreeg vorig jaar heel veel wortels (Foto: Michelle Bosmans)

Zaterdag 18 november komt hij tussen 15.30 en 20.30 uur voor een bezoek naar Haaren om samen met alle kinderen een onvergetelijk sinterklaasfeest te vieren. ‘Het wordt dit jaar vast weer een wonderlijk feest op zaterdag in de namiddag en avond.’

Je ontvangt een week voorafgaand aan het feest een nieuwsbrief met tijdsloten en meer praktische informatie over dit Haarense sinterklaasfeest. Kinderen uit groep 4 krijgen nog een aparte uitnodiging voor een speciale opdracht om het sinterklaasfeest nog feestelijker te maken. Wil je erbij zijn, dan kun je je inschrijven via sinterklaashaaren.nl. Je kan t/m vrijdag 10 november inschrijven en een plekje bemachtigen voor dit onvergetelijke sinterklaasfeest.

De Sint, alle pieten en de helpers van het sinterklaascomité hebben nu al zin in dit fantastische sinterklaasfeest. Tot dan!

Volg alle leuke Sinterklaas berichtjes via onze themapagina ‘Sinterklaas‘.