uitpunt

Wethouders winnen sportdag bij Petanque Club Oisterwijk


De Sport treft Sport bijeenkomst bij Petanque Club Oisterwijk is weer zeer geslaagd.

Ria van Velsen won het toernooi.

Afgelopen zaterdag vond de Sport treft Sport bijeenkomst plaats bij Petanque Club Oisterwijk. De bijeenkomst, waar sport- en beweegaanbieders waren uitgenodigd, werd geopend door de voorzitter van PCO Joke van Helvoort samen met wethouder Dion Dankers.

Wethouders Dion Dankers en Anne Cristien Spekle op het erepodium.

Na de opening was er de gelegenheid voor de sportverenigingen om te netwerken en de verbinding met elkaar te leggen, terwijl ze genoten van een vriendelijke partij Petanque. Ria van Velsen van Daylight vocal group won het Sport treft Sport toernooi.

Tegelijkertijd vond ook het gemeentelijke Petanque toernooi plaats. Bij de eveneens sportieve strijd tussen de lokale politici, waren wethouders Dion Dankers en Anne Cristien Spekle de winnaar. Joris Leermakers en Myrte Hesselberth van PRO wisten de tweede prijs in de wacht te slepen.

Het was een zeer geslaagde, gezellige en sportieve middag.